Post by nasacamciri on Feb 12, 2022 15:07:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi daudzi visi ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Tycoon 2022 version ▞▞▞
Es dodu divus 🌟 jo tas ir tik labi, bet man ir garlaicīgi
😕😕😕😟😟
Cooking Tycoon Rekreacyjne bihb
Man patīk spēle, jo tā ir ļoti interesanta un izglītojoša
Oho. Tas ir lieliski. Šī patiešām ir spēle, kas uzsver vairākuzdevumu veikšanu un laika izjūtu. Lai gan es atceros, ka ir kļūda, kas liek klientiem nenākt, padarot spēli nespēlējamu. Ceru, ka jūs to salabosiet.
Tas ir kaut kā jauki
Ļoti jauka spēle. Bet klienta gaidīšanas laiks ir ļoti mazāks. Bet ļoti laba spēle, jums ir jāņem šī spēle.
kāda tā ir muļķīga spēle. Es jau esmu lejupielādējis šo spēli 2 reizes, bet katru reizi pēc tam dažreiz tā uzkarās. Neviens patērētājs nenāk vai patērētāja jauda nav pilna, bet es nevaru doties nākamajā dienā
Forsa
Cooking Tycoon სხვადასხვა ehwn
Cooking Tycoon სხვადასხვა ehwn
Man patīk gatavošana, tā ir laba spēle, jo man ir maz viesmīļu
Šī ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis. Tā ir oho, lieliska, laba grafika, skaista, ko vēl gribi no labas spēles, tā turpini!!!!!
Es to ienīdu, jo tas bija tik garlaicīgi, netērējiet savus datus, lai to lejupielādētu
tas ir ļoti interesanti, jo līmenis iet, tas kļūst nedaudz grūtāks. Bet pārāk daudz reklāmu mēdza nākt pēc spēles. tas ir kairinoši. un spēles dizains ir diezgan jauks.
esmu uz 169 dienu skatuves. Plānots, ka tajā piedalīsies 35 viesi. bet ieradās 33 viesi Es nevarēju pabeigt posmu, jo 2 viesi neieradās. Tā spēle aizritēja.
Šī spēle ir neveiksmīga🤬.Es domāju, ka man bija 5 restorāni un pēkšņi spēle sāka karāties. spēlējiet šo spēli, jo tā ir viena no visu laiku sliktākajām spēlēm. Un, ja ir kaut kas mazāks par nulli, es to būtu novērtējis
Spēle ir lieliska, un tā izskatās labi bērniem un šķiet ļoti uzjautrinoša
Es ļoti mīlu šo spēli 😘😘😍 G dziesma Shower) tagad bija palikušas kāzas, bet 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Burgeru gatavošanas daļa ir pārāk lēna
Planet Bomber! Arked gcnh
Agrāk bija labi, tagad tas ir maksas sienas centrālais
Jūs visi Man patīk jūsu atsauksmes, bet manējais arī darbojas slikti, jo tas arī nereaģēja, tāpēc es to atinstalēju, bet es to iedošu 3☆
Tas nereaģē labi. Bet lietotne ir ļoti interesanta
Šī lietotne ir pārsteidzoša, taču tā ir nedaudz lēna
Tas ir jautri, bet reklāmas ir kaitinošas
Šī spēle ir ievainojoša, kad es to spēlēju, es jūtos kā īstā restorānā. Man tā patīk
vairāk instrukciju būtu jauki
Šī ir ļoti laba spēle un zema mb spēle, kuru es uzticēju šai spēlei
Tas ir labi, bet ikreiz, kad mēģinu iegūt citu klientu, kamēr gatavoju, tas nedarbojas, un, lūdzu, padariet restorānu veidus lētāk nopērkamus, vienalga lieliska spēle!
Man tas patīk, bet, ja jūsu viesmīlis mums ir 1. līmenis, jums tas ir jāpiespiež pašam un tas mani nogurdina.
vienmēr karājas 3 restorānā
Man patīk šī lietotne, tā ir laba
Es tikko lejupielādēju spēli, tā ir lieliska, bet animācija ir briesmīga. pls mēģiniet to padarīt labāku
Cooking Tycoon Rekreacyjne bihb
Man patika šī spēle. Šī ir labākā ēdiena gatavošanas spēle, ko jebkad esmu spēlējusi... 🍟🍟🍕🍕🍿🍘🥘
Magnate culinario Casual hez
Tā ir laba spēle, lai gan, kad es sasniedzu 21. līmeni, spēle prasa jauninājumu, kas ir garlaicīgi, vai varat to labot, un es piešķiršu savas 5 zvaigznes
Tā lejupielāde notiek lēni
Pasūtījumi nenāk, esmu atvēris 6 stāvus, un spēle sūda, ka visi sūdzas, ka tu kaut ko dari, lai uzlabotu spēli
Man šī spēle ir patiešām pārsteidzoša, tas ir viens no veidiem, kā iemācīties gatavot un uzzināt vairāk par receptēm.
Šī ir spēle, kas palīdz jums apgūt gatavošanu
Divas dienas iestrēga 101. dienā, neviens jauns klients neieradās
Jo jūs nopelnāt mazāk naudas
Šīs spēles vidū tas mani sarūgtināja. Es gaidu pēdējos 2 klientus, bet viņi neienāk.
Man patīk spēle, es ieteikšu, lai būtu iespēja saglabāt spēles gaitu, lai mēs varētu turpināt no vietas, kur mēs apstājamies, pārejot uz citu ierīci.
Tam ir problēma. Es turpinu iestrēgt līmenī, klienti neienāk un spēle neturpinās, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to, izņemot šo lietu, tā ir lieliska spēle.
Tā nav lieliska spēle